Start nieuw avontuur

Wat heeft het afgelopen jaar veel gebracht… Het begon allemaal in de zomer van 2017 met een reis naar Indonesië, op zoek naar antwoorden die op dat moment nog even uitbleven. Daarna raakte alles als vanzelf in een stroomversnelling en bleek mijn pad zich, langzaam maar zeker, glashelder te ontvouwen.

Van een eerste kennismaking met Mindfulness, naar de Yin Yoga docent opleiding. Gevolgd door een intense opleiding tot Yogacoach in Business, aangevuld met het lichaamsgerichte Access Bars. Het bleek allemaal naadloos op elkaar aan te sluiten.

Deze nieuwe tools komen vanaf nu samen in Lieke Coacht. Zakelijk bied ik een-op-een trajecten en de groepsworkshop ‘Ademkracht’ passend in persoonlijke ontwikkelingstrajecten of als losstaande workshop. Daarnaast geef ik privé Yogacoaching om op persoonlijk vlak nog meer de verdieping te kunnen opzoeken. Ook zet ik Bars Sessies in om bestaande belemmeringen te helpen loslaten.

Mijn missie: Als Yogacoach wil ik een waardevolle bijdrage leveren in de bewustwording van ingesleten patronen en overtuigingen en het gedrag dat hieruit voortkomt. Dit doe ik door te leren verbinding te leggen tussen hoofd, lichaam en hart. Resulterend in meer inzicht, ontspanning en een beter contact met jezelf en de ander. Omdat ik wil dat iedereen vol overgave zijn werk doet en met plezier in het leven staat!

Dit had ik nooit kunnen realiseren zonder alle hulp uit mijn omgeving. Robin met z’n eeuwige positiviteit, mijn ouders die elke keer weer kwamen oppassen, vriendinnen die zich aanboden als coachee voor de workshop. Maar ook de mooie een-op-een coachgespekken die ik al mocht voeren en alle bemoedigende woorden & luisterende oren droegen bij aan het kunnen volgen van mijn droom.

Tot slot gaat een speciale dank uit naar 40Rovers en Michiel Bles voor het ontwikkelen van mijn identity en website. Dankzij jullie kritische vragen, creativiteit en geduld herken ik me volledig in wat we samen gecreëerd hebben en ben super trots op het eindresultaat.

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan op de website of neem direct contact met me op. Ik ontmoet je graag voor een kennismakingsgesprek of om gewoon eens bij te kletsen.

Lieke

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2021 . All Rights Reserved | Simple Persona by Catch Themes