Lieke is

Ik ben Lieke van Klaveren, Lijfgericht trainer & coach en Yogadocent.

Even terug in de tijd. Na mijn studie in marketing-communicatie ga ik aan de slag in verschillende commerciële rollen. Van project-, account- en beursmanager in eigen land tot uitdagende functies in Zwitserland en Engeland. Over de grens leer ik buiten bestaande kaders denken en me open te stellen voor nieuwe mensen en nieuwe ervaringen. Wat een verrijking!

Na vijf jaar buitenland, ga ik in Nederland aan de slag als brandmanager bij een Nederlands designlabel en als zelfstandige ondernemer in de positionering en verkoop van laadoplossingen voor elektrische auto’s.

Naar binnen keren
Ik doe mijn werk vol overgave en plezier, tot ik begin te merken dat ‘het gevoel’ steeds minder wordt. Heb ik de juiste keuze gemaakt? Blijf ik dit de komende jaren doen? Op dat moment besluit ik naar binnen te keren. Op zoek te gaan naar mijn ware passie. Waar haal ik echt voldoening uit? Wat levert me meer energie op dan dat het kost? Op de yogamat vind ik de antwoorden. Ik word me bewust van de diepgewortelde wens die ik van jongs af aan koester om me te verbinden met de ander.

Vanaf 2017 besluit ik hier gehoor aan te geven. Ik volg een aantal trainingen en opleidingen:

  • Mindfulness, voor meer zelfinzicht en kennis over ademhaling en meditatie.
  • Yin Yogadocent, waarin ik leer over yoga, anatomie, chakrapsychologie en energetische leer.
  • Lijfgericht trainer & coach, om ontwikkelingsprocessen op zakelijk en persoonlijk niveau met lichaamswerk te kunnen begeleiden.
  • Bars Practicioner, ter aanvulling van lichaamsgericht werken.
  • Ervarings- en Systeemgericht werken.
  • Yoga Nidra
  • Stoel Yogadocent
  • Hatha Yogadocent

Al deze nieuwe tools komen samen in Lieke Coacht. Met ‘Coaching en Training in Business’ bied ik een-op-een trajecten en de groepsworkshop ‘Ademkracht’ passend in persoonlijke ontwikkelingstrajecten of als losstaande workshop. Daarnaast geef ik privé coaching om op persoonlijk vlak nog meer de verdieping te kunnen opzoeken. Ook zet ik Bars Sessies in om bestaande belemmeringen te helpen loslaten.

Mijn missie:
Als Lijfgericht trainer en coach wil ik een waardevolle bijdrage leveren in de bewustwording van ingesleten patronen en overtuigingen en het gedrag dat hieruit voortkomt. Dit doe ik door te leren verbinding te leggen tussen hoofd, lichaam en hart. Resulterend in meer inzicht, ontspanning en een beter contact met jezelf en de ander. Omdat ik wil dat iedereen vol overgave zijn werk doet en met plezier in het leven staat!

Wil je meer weten over wat ik in jouw situatie kan betekenen? Wil je eens persoonlijk kennismaken? Of misschien heb je al een leuk idee voor een inspirerende samenwerking? Neem dan contact met me op, ik ontmoet je graag.

Copyright © 2021 . All Rights Reserved | Simple Persona by Catch Themes