One-day-retreats

One-day-retreats

Regelmatig organiseer ik One-day-retreats om terug te komen bij jezelf en te ontdekken wat jouw lijf je te vertellen heeft. Hierin werk ik samen met Heleen Reedijk hatha-yogadocent en Personal & Business coach & trainer. We maken gebruik van beweging, yoga, meditatie, ademhalingstechnieken en diverse andere oefeningen. Tijdens de dag gaan we gezamenlijk versnellen en vertragen, op zoek naar inzicht en bewustwording door inspiratie en interactie, maar zeker ook confrontatie en acceptatie. Per One-day-retreat wordt er gewerkt met een wisselend thema.

De One-day-retreats bieden je:

  • Een dag voor jezelf
  • Persoonlijke aandacht binnen een kleine groep
  • Ontspanning combineren met inspanning
  • Tools om jezelf en je lijf beter te leren kennen en te begrijpen
  • Genieten in een landelijke omgeving

Je bent onderdeel van een kleine groep van maximaal 12 deelnemers. Er is complete aandacht voor jou. De gehele dag wordt er goed voor je gezorgd: koffie/thee met lekkers, fruit, een uitgebreide lunch, gezonde snacks en sappen zijn inbegrepen. Aan het eind van de dag ga je met nieuwe inzichten en frisse energie weer naar huis. Echt een cadeau voor jezelf!

​Agenda

28 september 2019 // One-day-retreat
Locatie: regio ‘s-Hertogenbosch

18 januari 2020 // One-day-retreat
Locatie: regio Breda

28 maart 2020 // One-day-retreat
Locatie: regio ‘s-Hertogenbosch

Voor wie?

Deze One-day-retreat is toegankelijk voor iedereen. Met én zonder ervaring, man of vrouw. Het enige wat je nodig hebt, is een open mind!

​Wil je deelnemen of je nog vragen? Neem dan contact met me op!

Copyright © 2021 . All Rights Reserved | Simple Persona by Catch Themes