Lieke biedt

Meer ontspanning en een verbetert contact met jezelf en de ander. Dat is wat Lijfgericht training & coaching kan doen. Zowel op de werkvloer als thuis.

Groepen en individuen, managers en medewerkers, denkers en doeners leren verbinding te leggen tussen hoofd, lichaam en hart. Hierdoor raak je je bewust van de ingesleten patronen en overtuigingen in je dagelijks leven. En krijg je inzicht in het gedrag dat hieruit voortkomt.

Gediplomeerd trainer en coach
Als gediplomeerd Lijfgericht trainer en coach bied ik zowel zakelijke als privé begeleiding bij persoonlijke ontwikkeling en persoonlijk leiderschap door yoga en mindfulness.

Coaching in Business

De workshop ‘Ademkracht’ is een onderdeel van zakelijke coaching waarin we op zoek gaan naar de kracht van zachtheid. Je doet verschillende actieve en passieve oefeningen die versnellen en vertragen.

Door constant te reflecteren ga je inzien hoe jij reageert op ongemak; een slecht-nieuws-gesprek, een conflict met een collega of een stressvolle situatie. Met dat inzicht kun je verandering brengen in die reactie. En je gedrag aanpassen.

Zakelijke coaching is hiermee een waardevolle aanvulling op reeds bestaande persoonlijke ontwikkelings- en persoonlijk leiderschapstrajecten. Een bedrijfstrainer kan zo lichaamswerk aan hun programma toevoegen. Een unieke aanpak. Ook mogelijk als losstaande workshop waarin bestaande teams werken aan meer onderling begrip en een betere communicatie.

Een-op-een coaching – zakelijk
Met een-op-een coaching – zakelijk ga je verder de diepte in. De reeds opgedane (zelf)kennis en vaardigheden zet je in om meer bewust en krachtig om te gaan met lastige en stressvolle werksituaties. Met behulp van coachings- en ontspanningstechnieken.

Private coaching

Bij een-op-een coaching – privé staat jouw persoonlijke hulpvraag centraal. Door mindfulness- en yoga-oefeningen leer ik je verbinding te leggen tussen hoofd, lichaam en hart. Je reflecteert op ingesleten patronen, overtuigingen en gedrag voor meer bewustwording en ontspanning. Door steeds terug te keren naar de adem vind je gemak in ongemak en groeit zelfvertrouwen en kracht.

Acces Bars sessies bieden hierin ondersteuning. Deze lichaamsbehandeling heeft het effect van een diepe meditatie. Door stilte en rust verwijder je blokkades en schep je ruimte voor verandering. In je hoofd en in je gedrag.

Benieuwd geworden naar wie ik ben en wat ik bied? Neem contact met me op, ik ontmoet je graag voor een oriënterend gesprek.

Voor zowel bedrijven als particulieren zijn de kosten voor coaching onder voorwaarden aftrekbaar.
Samen kijken we hierin naar de mogelijkheden.

Copyright © 2021 . All Rights Reserved | Simple Persona by Catch Themes